ABOUT

WAT IS HEALTHY FEST?

Healthy Fest is een dag of tweedaags festival dat alles biedt om gezond te worden, te zijn en te blijven. Een dag of weekend weg, waar je samen met vrienden en gelijkgestemden nieuwe ervaringen ervaart op het vlak van sport, mind en food.

Voor een grote groep mensen heeft een festivalbezoek een grote impact op het lichaam. Je kunt het je niet permitteren om dagenlang te moeten bijkomen, want op maandag moet je er weer tegenaan.

Bij Healthy Fest kom je juist met meer energie terug. Het is wetenschappelijk bewezen dat je gelukkiger wordt van de stoffen die vrijkomen bij bewegen. Een andere belangrijke geluksfactor is nieuwe dingen ontdekken. Beide elementen staan centraal bij Healthy Fest.

Stijg boven jezelf uit en laat je inspireren op het vlak waar jij het meest behoefte aan hebt.

FESTIVAL JE FIT MET HEALTHY FEST!

OVER DE ORGANISATIE

Healthy Fest mede-oprichter Nikki is al vanaf haar 15e bezig met gezond leven. Dat is de rode draad in haar leven, haar intrinsieke motivatie. “Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Als je mentaal en fysiek fit bent, dan ben je gelukkiger, dan leef je langer en is het leven mooier in alle opzichten.” Met het hele team van Healthy Fest maken wij Nederland een stukje gezonder door gezond zijn leuk te maken!

WIJ NODIGEN JOU UIT

“En er is zoveel moois te doen. Onze trainers, sprekers en experts staan weer voor je klaar. Zij verrijken en inspireren door hun expertise met jou te delen. Dat willen wij laten zien met Healthy Fest. Wij nodigen jou uit om in ons enorme keuzepalet te kijken wat er bij je past. Of het nou keihard zweten of mediteren is. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd, maar wel op een laagdrempelige manier. Je komt rijker terug.”

FESTIVAL JE FIT MET HEALTHY FEST!