ABOUT

ABOUT

Healthy Fest. Wat is het?

Healthy Fest  is het festival waar je energie van krijgt, even weg van huis en werk, alleen met je vrienden een dag of weekend dat volledig in het teken staat van jou.

Voor sommigen is Healthy Fest  de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven, voor anderen een verdieping op waar ze al heel lang mee bezig zijn. Maar voor iedereen geldt dat bij Healthy Fest iedereen boven zichzelf uitstijgt! De vele workouts  en sessies zorgen ervoor dat je totaal geïnspireerd raakt.  Met gave nieuwe inzichten in health, de nieuwste sport en fitnesssessies , genieten van gezond en eerlijk eten, maar ook met elkaar genieten van ontspannen bij de after workout party. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht!

Je maakt kennis met:

Festival je Fit met Healthy Fest!

Hoe werkt het?

Het overvolle programma van Healthy Fest bestaat uit ruim 250 unieke onderdelen. Met het boeken van een ticket krijg je toegang tot alle onderdelen van het festival. Kies jouw favoriete trainingen, workouts, lezingen, workshops, meditatiesessies, yogalessen en nog veel meer. Wij bieden het allemaal aan tijdens Healthy Fest!
Ongeveer een maand voor het event krijg jij je eigen Healthy Fest account, waarmee je je kunt inschrijven voor de verschillende onderdelen. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen probleem! Probeer zo veel uit als jij wilt. Zorg voor voldoende afwisseling tussen sport en ontspanning. Festival je Fit!

Sport

Sporten was nog nooit zo leuk en uitdagend tegelijk! Daag jezelf uit en ga tot het gaatje, ontdek nieuwe trainingen of workouts. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat, of waar je aan mee doet. Zowel voor de beginnende sporter, als ervaren sporter, haal je je hart op tijdens Healthy Fest. Je kiest uit meer 250 healthy onderdelen jouw favorieten, altijd onder begeleiding van de beste specialisten van Nederland.

Mind

Kom volledig tot rust, door ruimte te maken in je hoofd. Maak kennis met de verschillende stijlen yoga en/of mindful meditatie. Is je koppie leeg? Bezoek dan ook een lezing of workshop gegeven door experts op het gebied van healthy lifestyle. Raak geïnspireerd door de frisse ideeën en mooie inzichten die je hier opdoet.

Food & drinks

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest! Hoe zorg je ervoor dat je het juiste binnenkrijgt? Wat is nou écht gezond? Bekende specialisten zijn er het hele weekend voor deskundig advies tijdens lezingen, maar natuurlijk kun je zelf ook van alles proeven en proberen. De ochtenden starten we met een gezond ontbijt tijdens The Breakfast Club en terwijl je zit te smikkelen, praat een panel van onze specialisten je bij over alles dat je wilde weten over voeding en gezondheid! De Breakfast Club kan je boeken tegen een kleine vergoeding.

Friends

Healthy Fest  is een festival  voor jou en jouw vrienden waar je energie van krijgt! Na je een dag met z’n allen in het zweet te hebben gewerkt, is het tijd om jouw sociale gezondheid ook een boost te geven. Zo blijven body en mind in balans. Plof met een hapje en een drankje neer in het avondzonnetje, maar let op! Zodra de zon zakt gaat de volumeknop omhoog, de voetjes van de vloer en draait de wijnbar op volle toeren! Kortom, een goed gevuld programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor jou en je vrienden. Zo haal jij het maximale uit je dag! De gezonde hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar op het festival terrein en kunnen worden gekocht met muntjes.