FAQ

Veel gestelde vragen

Algemeen

Scouting Landgoed, Nulderpad 5, Zeewolde.

Er zijn douches en toiletten aanwezig op het festivalterrein.

Programma

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf aan welke workouts je deel wilt nemen. Healthy Fest biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal workouts kunt bepalen. Je kunt jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk invullen.

Je kunt 3 weken voor Healthy Fest via je persoonlijke Healthy Fest account je eigen programma samenstellen. Als je in bezit bent van een ticket krijg je hier via de mail bericht over. Tot die tijd passen we het programma aan met de laatste hits en trends.

We raden je aan om na een intensieve workout een rustige workout, lezing, workshop of andere activiteit in te plannen. Het programma biedt tal van mogelijkheden op alle niveaus. Kies bijvoorbeeld voor en uurtje struinen over de Healthy Lifestyle markt of een hapje eten, zodat er genoeg afwisseling in jou programma zit.

Op deze pagina kun je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden.

Overdag laat je je inspireren en motiveren door onze experts en/of volg je verschillende workshops en lezingen. Je kunt je eigen persoonlijke programma samenstellen.

Het avondprogramma bestaat voornamelijk uit entertainment en feesten met artiesten en DJ’s. Maar voor diegene die lekker door willen, zijn er in de avond ook nog altijd programma onderdelen, zoals een night sup of avond meditatie.

We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De eerste onderdelen starten om 9 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor de start van de eerste workouts/sessies bij de desbetreffende locatie. Zorg ervoor dat je direct kunt beginnen met sporten wanneer de workshop van start gaat.

Campinggasten en deelnemers die elders verblijven kunnen op vertoon van het toegangsbandje altijd het terrein op en af.

Zorg ervoor dat je op tijd bent. Kom gezellig samen met je vrienden en rij met één auto, in het kader van duurzaamheid. Er is een groot parkeerterrein aanwezig. Hier kun je tegen betaling dagelijks of meerdere dagen parkeren.

Het exacte adres van de parkeerplaats is op het Festival adres, Nulderpad 5 te Zeewolde. De parkeerplaats ligt naast het festivalterrein en wordt aangegeven met verkeersborden. Tijdens het bestellen van je Healthy Fest ticket, kun je ook een parkeerticket aanschaffen voor het aantal dagen dat je verblijft op het festival.

De deelnemers die verblijven op camping Scouting Landgoed Zeewolde krijgen ook  toegang tot het parkeerterrein. Je kunt vanaf de camping lopend naar het Healthy Fest terrein. Er moet wel een parkeerticket worden aangeschaft voor de verblijfsdagen.

 

Healthy Fest duurt elke dag tot 23.00 uur.

Boeken

Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar. Een dagticket voor zaterdag of zondag is €99,- inclusief reserveringskosten. Een 2 daags combiticket voor zaterdag en zondag is €183,-.
Een ticket voor Healthy Fest is inclusief toegang tot alle reguliere programma onderdelen.

Deelnemers met dag- en weekendtickets zijn welkom op zaterdag en/of zondag vanaf 8:30 uur.

De eerste programma onderdelen starten om 9 uur. Je bent vanaf 8:30 uur welkom op het terrein.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan i.v.m. de veiligheid van onze deelnemers.

Het ligt er aan wat de omstandigheden zijn en of je een verzekering hebt afgesloten bij het boeken van je tickets. Als je je tickets hebt verzekerd dan is de kans groot dat je je geld terug kan krijgen. Neem in dat geval contact op met de verzekering die je hebt afgesloten. Booking Refund Protection biedt een volledige terugbetaling aan indien je niet in staat bent het evenement bij te wonen door omstandigheden zoals omschreven in de algemene voorwaarden, inclusief omstandigheden gerelateerd aan het Coronavirus (meer informatie), ongevallen en onverwachte ziektes. (Zie hier voor meer informatie over Booking Refund Protection).

Overnachten

Overnachten kan per nacht op de camping; wil je ‘back to nature’ neem dan je eigen tent mee en slaap op de camping van Souting Landgoed Zeewolde, naast het Healthy Fest terrein. Hier kun je op vrijdag vanaf 16.00 uur inchecken. Uitchecken is elke dag mogelijk maar je kan blijven tot maandag tot 12.00 uur. € 7,30 + € 1,26 (toeristenbelasting) per persoon per nacht. Campervans, caravans vanaf € 37,50 per nacht exclusief overnachtingskosten en zeer beperkt toegestaan. Op de website van het landgoed staat dat het niet is toegestaan maar de camping maakt een uitzondering voor Healthy Fest bezoekers die graag met een busje of caravan willen komen overnachten.

Overnachten kan ook op Center Parcs; Je kan een cottage boeken bij Center Parcs met een mooie Healthy Fest korting (op basis van 3 dagen verblijf). Dit kan je boeken via de Center Parcs button op onze home page.
Center Parcs ligt 11 km verderop. Je kan fietsen huren bij Center parcs, een rit naar het terrein is 30 minuten door een prachtig natuurgebied. Met de auto is het 11 minuten, een parkeerticket voor het Healthy Fest parkeerterrein kan je aanschaffen tijdens het bestelproces van je Healthy Fest ticket. Parkeren bij Center parcs is inbegrepen.

Op de camping zijn faciliteiten zoals stroom (niet bij de tent maar centraal), toiletten en douches aanwezig. Er zijn ook een aantal schone koelkasten, die gedeeld worden met andere campinggasten. Je kan een kampeerplek reserveren bij het landgoed. Er zijn geen tenten beschikbaar vanuit Healthy Fest. Deze moet je zelf meenemen. Er zijn ook een aantal camperplekken beschikbaar zodat je met een eigen camper kan komen.

Faciliteiten

Voorbereiding is het halve werk! Speciaal voor jou een handig lijstje:

 • E-Ticket
 • Jou persoonlijke programma op je telefoon
 • Een eigen Yogamat (vanwege hygiene dient elke bezoeker een eigen yogamat mee te nemen.)
 • Bidon
 • Muggenspray
 • Genoeg sportkleding voor alle weersomstandigheden
 • Zwemkleding + teenslippers + badhanddoek
 • Petje
 • Haarelastiekjes
 • Extra handdoek en sporthanddoek
 • Oplader/powerbank
 • Én vergeet natuurlijk je ID en pinpas niet

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten mee te nemen op het festivalterrein. Het is wel toegestaan om eigen eten mee te nemen naar de camping. Hier kun je ook gebruik maken van een aantal koelkasten die je met andere campinggasten kunt delen.

Op het festivalterrein kan er enkel met PIN betaald worden.

Er zijn douches en toiletten aanwezig op het festivalterrein.

Er zijn douches op het terrein aanwezig.

Er zijn kluisjes (tegen betaling) aanwezig op het terrein.

Zorg ervoor dat je op tijd bent. Kom gezellig samen met je vrienden en rij met één auto, in het kader van duurzaamheid. Er is een groot  parkeerterrein aanwezig. Hier kun je tegen betaling parkeren.

Het exacte adres van de parkeerplaats is hetzelfde als het festival; Nulderpad 5, Zeewolde. De parkeerplaats ligt naast het festivalterrein en wordt aangegeven met verkeersborden. Tijdens het bestellen van je Healthy Fest ticket, kun je ook een parkeerticket aanschaffen voor 1 of meerdere dagen

De campinggasten die verblijven op de camping van het Scouting landgoed Zeewolde krijgen met het parkeerticket toegang tot dezelfde parkeerplaats, (die zich vlak naast de camping bevindt +/- 5 minuten lopen). parkeerticket kan voor 1 of meerdere dagen worden aangeschaft in de ticketshop.  Je kunt vanaf de camping lopend (+/- 2 minuten) naar het Healthy Fest terrein.

Bij voldoende aanmeldingen zullen er, tegen betaling, pendelbussen ingezet worden tussen Center Parcs en het Healthy Fest terrein. De rit duurt ongeveer 15 minuten. 

Je kunt ook makkelijk fietsen vanuit Center Parcs naar het Healthy Fest terrein. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het fietsen kun je genieten van een prachtig natuurgebied. Bij Center Parcs zijn er fietsen te huur.

Zakelijk

Dat kan via [email protected]. Er zit een team klaar om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons op [email protected]. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.