HEALTHY FEST MARKET

Op de Healthy Fest Market vind je alles op het gebied van sport, mind & food!
Shop op de Healthy Fest Market nieuwe outfits, laat je inspireren door de tofste gadgets, kom alles te weten over supplementen of shop boeken van sprekers die jou hebben geïnspireerd!

HEALTHY FEST PARTY

Feest tot 00.00 uur mee met onder andere DJ Larz en DJ Gilton Franklin op het Festival Terrein en trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen avond!

LACHWORKSHOP

Lach met ons mee tijdens deze te gekke lach workshop van de Lachspiegel.
Je zult merken dat lachen aanstekelijk werkt dus met een paar minuten zit je er helemaal in.
We starten de workshop met een lachende warming-up, zodat iedereen in de stemming komt.
Stap volledig je comfort zone uit, en leer lachen op commando! Je gaat lol maken, plezier hebben en heel veel lachen.

BINDWEEFSELMASSAGE*

Een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté.
Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en 'gelift' oogt.
Wanneer je daarna de behandelingen voortzet, stimuleert de bindweefsel massage de aanmaak van collageen en elastine, wat de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De huid kan na de behandeling wat gevoelig zijn maar dat verdwijnt snel.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

ONTSPANNINGSMASSAGE*

Bij de ontspanningsmassage maken wij gebruik van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage maken wij gebruik van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

* Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

SPORTMASSAGE*

De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

STOELMASSAGE*

Tijdens Healthy fest kunnen de nek /schouders en rug vakkundig losgemaakt worden door het stoelmassage team van Wellbeing Praktijk Los. Pure ontspanning en heerlijk voor het lijf!

Dus kom langs tijdens of na de activiteiten lekker te genieten van een stoelmassage.
tot dan.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

HOELAHOEP FUN & FLOW

Train je buik, benen & billen, verslank je taille, versterk je core en werk aan je conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie, spijsvertering en doorbloeding verbetert! Werk aan je hoelahoep skills en leer trucjes om het langer vol te houden!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: