CABAU YOYO WORKOUT

Train op Healthy Fest mee met de workout van Yolanthe!
Yoyo staat voor het pieken en dalen van onze hartslag. In deze 60 minuten interval training combineren we Body en Mind oefeningen. Tijdens de high intensity oefeningen gaat onze hartslag omhoog. Tijdens de ontspanningsoefeningen en meditatie zal onze hartslag zakken. Oftwel, we gaan yoyo’en.

In deze workout trainen we alle spiergroepen in het lichaam waaronder de billen, benen en buik. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen, maar vergeet niet, het wordt intens. Yolanthe, Sharon en Claudia pushen je tot het uiterste. CABAU maakt sporten leuk en daarom is DJ Jennifer Cooke aanwezig om je te motiveren op de energieke house beats van MOTI.

Deze workout is voor alle vrouwen. Ongeacht je niveau of leeftijd, samen met een geweldige groep vrouwen gaan we er een feest van maken. Samen supporten we elkaar!

Benodigdheden: yogamat, handdoek, water.

KILLER BODY WORK OUT BY RADMILO SODA

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van vier boeken op het gebied van gezondheid. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam. Wil je een killerbody hebben voor de zomer? Doe mee aan de meest efficiënte training met een sneller resultaat voor billen, benen en buik.
Kom en doe op Healthy Fest mee met de leuke en intensieve workout van Radmilo Soda op zondag 4 juni!

LOS MET CARLOS

Onder begeleiding van een DJ, zorgt Carlos ieder jaar gegarandeerd voor een feestje op Healthy Fest. Van een front kick langs een jab, van een shuffle tot een squat. Van Carlos kun je een goed te volgen work-out verwachten, met een waanzinnige climax, waar je over 5 Healthy Fest edities nog over praat! Geef je op, doe mee en ga Los met Carlos!

POWER 90’s PARTY

Een vrolijke, explosieve en energieke dansles! Samen met een DJ zorgt Larz ervoor dat je swingend naar huis gaat. Deze dansles is voor alle niveaus en mag je absoluut niet missen voordat je je dansschoenen aantrekt, voor een de Healthy Fest avond. Steel jij straks de show?

JUMPING FITNESS

Dit is een Work-out met 100 trampolines voor het hele lichaam met effectieve oefeningen waarbij kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht en individuele aanpassing van de intensiteit erbij horen. Een leuke work-out met een geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op motiverende muziek, dat is Jumping Fitness!

CALISTHENICS WORK-OUT

Maak op Healthy Fest kennis met de basis van Calisthenics door het uitvoeren van diverse oefeningen tijdens een full body workout. Calisthenics is een workout waarbij je enkel je eigen lichaamsgewicht gebruikt om een gezond en fit lichaam te krijgen. Tijdens de workout worden verschillende oefeningen uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals pull-ups, push-ups, dips, squats en nog veel meer.

Onder andere Jason Bonam en zijn team zullen laten zien wat je allemaal met je eigen lichaam kunt doen. Daarnaast krijg je ook de kans om de basis van de Human Flag & Muscle Up te leren! Deze work-out is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

KANGOO POWER

Trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze explosieve work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Power™ is het zeer motiverende interval programma waarbij het hele lichaam wordt uitgedaagd. Niet alleen ontwikkel je sterke spieren en verbeter je het uithoudingsvermogen, ook werk je aan je core stability en houding. De workout is voor ieder fitness level en je daagt jezelf uit door de Power die jij zelf geeft!

Ultimate LXR®

De populairste LXR® tracks, hard werken, toffe beats, fun en een zonnetje! Dat wil je echt niet missen. Een workout met een elixer van functionele krachttraining, calorieën verbranden, simpele bewegingen en lekkere muziek. Je maakt gebruik van de LXR® sandbag, die jouw workout nog uitdagender maakt! Na 30 minuten ben je klaar, en heb je nog voldoende tijd om aan alle andere activiteiten van Healthy Fest mee te doen.

BODYBOXX KICKBOXING

Het team van BodyBoxx is gespecialiseerd in het maken van boksprogramma’s voor de fitness, en zij laten deze expertise dan ook niet onbenut tijdens het Healthy Fest Weekend! Niet alleen zullen zij met hun heerlijke boxing/kickboxing workout jullie je in het zweet laten werken. BodyBoxx kickboxing is een les met (kick)boks technieken met een partner.

HYROX Workout

HYROX is een competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks wordt acht keer herhaald. Tijdens de 45 min durende les ga je een echte HYROX doen! Alle facetten van de workout komen voorbij; row, ski, lunges, burpees, farmers carry en nog veel meer!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: