RALPH MOORMAN

Lezing: Supermarktsafari
We gaan samen op supermarktsafari! Ralph is levensmiddelentechnoloog en weet alles over de voeding die jij in je boodschappenmandje legt. Hij geeft tips voor slimme productkeuzes en vertelt de ins en outs van alle afdelingen. Stel vooral jouw vraag aan Ralph over (supermarkt)voeding zodat jij voortaan echt gezond boodschappen kunt doen.

HEALTHY FOOD AREA

Maak op Healthy Fest kennis met de allerlekkerste en gezondste drankjes en gerechten en laat je inspireren voor een gezond sportief jaar!
De diverse foodtrucks zorgen ervoor dat je niets te kort komt en alles wat het lichaam nodig heeft voor, tijdens of na een dag sporten aanwezig is.
Van acai bowls tot (veggie) burger bars, van salad corners tot healthy Asian food stations!

Als vanzelfsprekend kan je ook genieten van een wijntje, frietje of een cocktail.

THE BREAKFAST CLUB*

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag- en zondagochtend pakt Healthy Fest uit met een heerlijk gezond ontbijt.

Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten wordt onder leiding van een deskundige host antwoord gegeven op de vragen “wat is gezonde voeding”. Er schuiven beide dagen nieuwe, inspirerende deskundige aan in het panel van The Breakfast Club.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

HEALTHY POWER LUNCH*

Boek van tevoren een gezonde lunch bij Healthy Fest, en laat je verrassen door een voedzaam, lekker & bijzonder samengesteld gerecht door onze beste chef-koks. Tijdens deze lunch laat je je inspireren door een Healthy Panel die je voorziet van Power Talks, ze gaan in gesprek met jou en maken je bewust van je gedrag en gewoontes om zo lichamelijk optimaal gezond te zijn, als je mind-fit bent, zit je lekker in je vel, is je lichaam sterker en kun je problemen beter de baas.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

HEALTHY ROAST*

Dineer met ons mee en laat je inspireren door onze sport specialisten. Wanneer sport je te veel? Hoeveel sporten is gezond? Is spierpijn schadelijk? Wat is beter koud of warm douchen na het sporten en alles over sport en voeding. Onze panelleden gaan met het publiek in gesprek. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. We zorgen voor een onvergetelijk voedzaam en lekker diner, voordat het avondprogramma start!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

EASTERN POWER MEALS

Eastern Power Meals biedt sportmaaltijden gemaakt op traditionele Oosterse wijze. Onze maaltijden zijn gebaseerd op de recepten van de grootmoeders van de Oosterse koks, waardoor de authentieke smaak behouden is. Dit maakt onze maaltijden rijk van smaak, gezond en afgewogen op de juiste voedingswaardes. Al onze gerechten zijn met zorg samengesteld door een team van Oosterse koks en voedingsdeskundigen.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: