DJ SANDER HOOGENDOORN

Naast (radio) DJ bij Radio Veronica is DJ Sander Hoogendoorn sportverslaafd, fervent hardloper, springt hij graag in koude wateren en is hij volledig gestopt met alcohol drinken!
Een beter passende Healthy Fest DJ hadden wij bijna niet kunnen vinden! Kom na een volle dag sporten dus lekker dansen bij Sander en geniet van een hapje en een drankje bij de Healthy Fest barren & foodtrucks.

Ps. wist je dat Sander ook iedere week een fijne hardloop playlist voor je klaarzet? Check snel Sanders Running Fuel op Spotify!

DJ GILTON FRANKLIN

Na zijn work outs transformeert Gilton Franklin in de DJ waarbij je zeker weet dat de voetjes van de vloer zullen gaan!
Zijn stijl varieert van Urban, Pop, Rock, Disco, tot Latin en Club-house! genoemd. Kortom; het wordt feest!

DJ LARZ

Na de intensieve work-outs van Larz is er 's avonds natuurlijk tijd om lekker te dansen onder het genot van een hapje en een drankje.

HEALTHY FEST MARKET

Op de Healthy Fest Market vind je alles op het gebied van sport, mind & food!
Shop op de Healthy Fest Market nieuwe outfits, laat je inspireren door de tofste gadgets, kom alles te weten over supplementen of shop boeken van sprekers die jou hebben geïnspireerd!

HEALTHY FEST PARTY

Feest tot 00.00 uur mee met onder andere DJ Larz en DJ Gilton Franklin op het Festival Terrein en trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen avond!

LACHWORKSHOP

Lach met ons mee tijdens deze te gekke lach workshop van de Lachspiegel.
Je zult merken dat lachen aanstekelijk werkt dus met een paar minuten zit je er helemaal in.
We starten de workshop met een lachende warming-up, zodat iedereen in de stemming komt.
Stap volledig je comfort zone uit, en leer lachen op commando! Je gaat lol maken, plezier hebben en heel veel lachen.

COMBI BINDWEEFSEL GEZICHTSMASSAGE & VERVEN & EPILEREN WIMPERS + VERVEN WENKBRAUWEN*

In dit heerlijke verwenmoment geven we je een bindweefsel gezichtsmassage. Hierna verven wij je wimpers en verwijderen overtollige wenkbrauw haartjes en verven je wenkbrauwen in de kleurtint die bij jouw gezicht past.
De Prijs: 50 minuten € 57,-

COSMETISCHE VOETVERZORGING*

Tijdens deze behandeling knippen en vijlen we jouw teennagels. We brengen een verzorgende nagelriem-olie aan, het terugduwen van je nagelriemen, verwijderen van overtollig eelt behoort ook bij deze behandeling. Met een korte voetmassage met een verzorgende voetcreme sluiten we deze heerlijke behandeling af.
De prijs: 50 minuten € 57,-

COMBI EPILEREN & VERVEN WENKBRAUWEN + HARSEN BOVENLIP*

Tijdens deze behandeling verwijderen we de overtollige haartjes van de wenkbrauwen en worden je wenkbrauwen geverfd in de kleurtint die bij jouw gezicht past.
We verwijderen met wax de haartjes van je bovenlip.
De prijs: 25 minuten € 33,-

EPILEREN & VERVEN WIMPERS + VERVEN WENKBRAUWEN*

Tijdens deze behandeling verven wij je wimpers en verwijderen we de overtollige haartjes van de wenkbrauwen en verven je wenkbrauwen in de kleurtint die bij jouw huid past, zodat je er weer stralend tegenaan kan.
De prijs: 25 minuten € 33,-

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: