LEZING: VIVIAN REIJS

Moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, endomtriose, vruchtbaarheidproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar? Dit is een greep uit alle hormonale klachten waar vrouwen mee kampen. Daar is echt wat aan te doen!

Tijdens de lezing van Vivian deelt ze alle hormonale processen die een vrouwenlichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen.

LEZING: MARK TUITERT

Train je mindset!

Mark Tuitert startte de succesvolle 'DRIVE' podcast en schreef het boek 'DRIVE: train je stoïcijnse mindset'. De winnaar van Olympisch goud zette na zijn topsportcarrière het bedrijf First Energy Gum op, werd trainer bij Fitchannel en succesvol spreker. Mark deelt tijdens zijn lezing op Healthy Fest op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset!

LEZING: HIDDE DE VRIES

We krijgen het steeds drukker en we kunnen daar steeds slechter mee omgaan. De maatschappij versneld en onze werkdruk neemt toe.
In deze lezing laat Hidde de Vries je zien welke impact je omgeving op je heeft. Hij onderbouwt dit met verschillende wetenschappelijke modellen en vertaalt cijfers uit de gezondheidszorg naar praktische inzichten en tips die je direct na de sessie kan toepassen. Een down-to-earth visie op het verhogen van je energie, positiviteit en daadkracht.

LEZING: HORMONEN & HET VROUWENLICHAAM

Charlotte gaat je tijdens haar lezing op Healthy Fest meer leren over hormonen en waarom sommige vrouwen hier meer last van hebben dan andere. Welke impact leefstijl veranderingen hebben op je hormoonhuishouding en hoe jij deze vervolgens gemakkelijk kan toepassen in jouw dagelijks leven. Jij gaat naar huis met een aantal concrete tips waar je meteen mee aan de slag zou kunnen!

Charlotte Adema is een PCOS diëtist en mede-eigenaar van het enige wetenschappelijke platform in Nederland dat zich richt op PCOS (de meest voorkomende hormonale aandoening onder vrouwen). Samen met Margot de Roon streven ze naar verbetering van de zorg rondom het vrouwenlichaam, wat bijdraagt aan hun visie om alle vrouwen te helpen gezonder en gelukkiger te worden.

LEZING: HAUS OF HAMSTER

Over de impact van je hersenen op het sturen en bewaken van je energiebalans.

De ‘hamster’ in je brein staat voor het kleine, maar belangrijke en oeroude deel van onze hersenen; de hypothalamus. Onze hersenen sturen en bewaken de energiebalans in ons lichaam. Door grip te krijgen op het samenspel van jouw hersenen, lukt het je om duurzaam op gewicht te komen en te blijven.
De Haus of Hamster methode is ontwikkeld door twee artsen van het OLVG. Met jarenlange ervaring in de geneeskunde, de hersenwetenschap en coaching helpen zij de wereld een stuk gezonder te maken, door bewustwording en gedragsverandering.

IJSBAD WORKSHOP*

Stap in de cirkel van invloed en ervaar de flow en kracht die al lang in ons zitten! In deze workshop staat het aanwakkeren van onze oer-vermogens centraal. Daarvoor gebruiken we simpele en tegelijk super effectieve tools: de adem, ons lichaam, onze mindset. De directe winst van deze oefeningen: je kunt je staat bewust sturen naar meer rust, flow en focus. Met uiteraard als heerlijke kers op de taart - of beter gezegd: the 'icing' on the cake - kan jij de kracht van deze tools ervaren in het ijsbad!

Zo zoeken we de weerstand bewust op in een gecontroleerde, veilige setting en daarmee óók de grenzen van onze comfortzone, om dan aan den lijve te ervaren dat we meer kunnen én zijn dan we denken. En het gave is, daarmee boosten we o.a. zelfeffectiviteit, immuunsysteem, herstel na sport en bovenal: hoe lekker we ons voelen!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: