ARIE BOOMSMA

Ook deze editie is Arie Boomsma weer van de partij! Op zondag 4 juni is Arie all over the place. Zo zal hij The Breakfast Club hosten, waar verschillende experts tijdens een Healthy ontbijt komen praten over het effect van gezonde voeding, geeft hij een lezing in the Healthy Academy en zal hij een work out verzorgen!
Hij zal onder andere The Breakfast Club hosten, een work out geven en een lezing geven in het Inspiration Center! Kortom; Arie kom je sowieso tegen!

CABAU YOYO WORKOUT

Train op Healthy Fest mee met de workout van Yolanthe!
Yoyo staat voor het pieken en dalen van onze hartslag. In deze 60 minuten interval training combineren we Body en Mind oefeningen. Tijdens de high intensity oefeningen gaat onze hartslag omhoog. Tijdens de ontspanningsoefeningen en meditatie zal onze hartslag zakken. Oftwel, we gaan yoyo’en.

In deze workout trainen we alle spiergroepen in het lichaam waaronder de billen, benen en buik. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen, maar vergeet niet, het wordt intens. Yolanthe, Sharon en Claudia pushen je tot het uiterste. CABAU maakt sporten leuk en daarom is DJ Jennifer Cooke aanwezig om je te motiveren op de energieke house beats van MOTI.

Deze workout is voor alle vrouwen. Ongeacht je niveau of leeftijd, samen met een geweldige groep vrouwen gaan we er een feest van maken. Samen supporten we elkaar!

Benodigdheden: yogamat, handdoek, water.

KILLER BODY WORK OUT BY RADMILO SODA

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van vier boeken op het gebied van gezondheid. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam. Wil je een killerbody hebben voor de zomer? Doe mee aan de meest efficiënte training met een sneller resultaat voor billen, benen en buik.
Kom en doe op Healthy Fest mee met de leuke en intensieve workout van Radmilo Soda op zondag 4 juni!

ESSENTRICS

Wil je wat doen aan je chronisch stijve schouders en nek? Zoek je een manier om je conditie te verbeteren, maar raak je snel geblesseerd door hardlopen? Wil je je lekkerder voelen in je lijf, lichter en energieker?

Dan is de Essentrics workout wat voor jou! Deze dynamische stretch workout verstrekt en geeft shape aan je lichaam op een fijne en vriendelijke manier. Je voelt meteen effect. Voel je op je best op elke leeftijd met deze full body workout.

Ben je een fanatieke sporter? Essentrics verbetert je explosieve kracht, stimuleert je herstel en helpt blessures voorkomen en sneller genezen.

THE ULTIMATE REFORMER WORK OUT

De Ultimate Reformer workouts zijn specifiek ontworpen om het hele lichaam te stretchen, korte spieren te verlengen, het lijf sterker te maken vanuit het centrum, de wervelkolom uit te lijnen en je lichaamshouding te verbeteren. Je lijf voelt geweldig aan na elke workout (en 10 cm langer)!
Helga is oprichter van Pilates City Reformer Clubs. Zij is ook bedenker van The Ultimate Reformer Workout, die gebaseerd is op de originele Pilates trainingsmethode.
Als Master Instructor voor Peak Pilates® heeft Helga een internationale reputatie opgebouwd en is veelgevraagde Pilates presenter en trainer.

Helga staat bekend om haar effectieve en enthousiasmerende manier van lesgeven. Haar passie is Pilates en haar doel: Reformer Pilates toegankelijk maken voor iedereen.

LOS MET CARLOS

Onder begeleiding van een DJ, zorgt Carlos ieder jaar gegarandeerd voor een feestje op Healthy Fest. Van een front kick langs een jab, van een shuffle tot een squat. Van Carlos kun je een goed te volgen work-out verwachten, met een waanzinnige climax, waar je over 5 Healthy Fest edities nog over praat! Geef je op, doe mee en ga Los met Carlos!

KUNE: BOXING BOOTCAMP

Boxing en fitness vullen elkaar perfect aan. In deze workout combineer je boxing combinaties met krachtoefeningen om zo het optimale resultaat te halen. Dit type workout is extreem populair in het buitenland en vindt nu langzaam zijn weg naar Nederland. Je hoeft geen professionele bokser te zijn. Ook zonder ervaring zorgt deze workout er voor dat je jij jezelf verbaasd hebt van jouw kunnen.

JUMPING FITNESS

Dit is een Work-out met 100 trampolines voor het hele lichaam met effectieve oefeningen waarbij kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht en individuele aanpassing van de intensiteit erbij horen. Een leuke work-out met een geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op motiverende muziek, dat is Jumping Fitness!

CLOSING POWER 90’s PARTY BY LARZ & GILTON FRANKLIN

Een vrolijke, explosieve en energieke dansles! Samen met een DJ Gilton Franklin zorgt Larz ervoor dat je de avond swingend in gaat. Deze dansles is voor alle niveaus en mag je absoluut niet missen voordat je je dansschoenen aantrekt, voor een de Healthy Fest avond. Steel jij straks de show?

CALISTHENICS WORK-OUT

Maak op Healthy Fest kennis met de basis van Calisthenics door het uitvoeren van diverse oefeningen tijdens een full body workout. Calisthenics is een workout waarbij je enkel je eigen lichaamsgewicht gebruikt om een gezond en fit lichaam te krijgen. Tijdens de workout worden verschillende oefeningen uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals pull-ups, push-ups, dips, squats en nog veel meer.

Onder andere Jason Bonam en zijn team zullen laten zien wat je allemaal met je eigen lichaam kunt doen. Daarnaast krijg je ook de kans om de basis van de Human Flag & Muscle Up te leren! Deze work-out is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: