• Begin opnieuw

LEZING: MARK TUITERT

Train je mindset!

Mark Tuitert startte de succesvolle ‘DRIVE’ podcast en schreef het boek ‘DRIVE: train je stoïcijnse mindset’. De winnaar van Olympisch goud zette na zijn topsportcarrière het bedrijf First Energy Gum op, werd trainer bij Fitchannel en succesvol spreker. Mark deelt tijdens zijn lezing op Healthy Fest op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset!

By: 
 • Mark Tuitert

CABAU YOYO WORKOUT

Train op Healthy Fest mee met de workout van Yolanthe!
Yoyo staat voor het pieken en dalen van onze hartslag. In deze 60 minuten interval training combineren we Body en Mind oefeningen. Tijdens de high intensity oefeningen gaat onze hartslag omhoog. Tijdens de ontspanningsoefeningen en meditatie zal onze hartslag zakken. Oftwel, we gaan yoyo’en.

In deze workout trainen we alle spiergroepen in het lichaam waaronder de billen, benen en buik. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen, maar vergeet niet, het wordt intens. Yolanthe, Sharon en Claudia pushen je tot het uiterste. CABAU maakt sporten leuk en daarom is DJ Jennifer Cooke aanwezig om je te motiveren op de energieke house beats van MOTI.

Deze workout is voor alle vrouwen. Ongeacht je niveau of leeftijd, samen met een geweldige groep vrouwen gaan we er een feest van maken. Samen supporten we elkaar!

Benodigdheden: yogamat, handdoek, water.

By: 
 • Yolanthe Cabau

LEZING: WOUTER DE JONG

STUUR JE BREIN NAAR DE SPORTSCHOOL

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong zijn lezing op Healthy Fest tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons. Door zijn prikkelende mix van theorie, oefening, interactie, reflectie, muziek en video inspireert hij niet alleen, maar activeert uit je comfortzone te stappen zonder te dwingen!

By: 
 • Wouter de Jong

KILLER BODY WORK OUT BY RADMILO SODA

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van vier boeken op het gebied van gezondheid. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam. Wil je een killerbody hebben voor de zomer? Doe mee aan de meest efficiënte training met een sneller resultaat voor billen, benen en buik.
Kom en doe op Healthy Fest mee met de leuke en intensieve workout van Radmilo Soda op zondag 4 juni!

By: 
 • Radmilo Soda

LEZING: VIVIAN REIJS

Moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, endomtriose, vruchtbaarheidproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar? Dit is een greep uit alle hormonale klachten waar vrouwen mee kampen. Daar is echt wat aan te doen!

Tijdens de lezing van Vivian deelt ze alle hormonale processen die een vrouwenlichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen.

By: 
 • Vivian Reijs

LOS MET CARLOS

Onder begeleiding van een DJ, zorgt Carlos ieder jaar gegarandeerd voor een feestje op Healthy Fest. Van een front kick langs een jab, van een shuffle tot een squat. Van Carlos kun je een goed te volgen work-out verwachten, met een waanzinnige climax, waar je over 5 Healthy Fest edities nog over praat! Geef je op, doe mee en ga Los met Carlos!

By: 
 • Carlos Lens

LEZING: 7 DAY RECHARGE

We krijgen het steeds drukker en we kunnen daar steeds slechter mee omgaan. De maatschappij versneld en onze werkdruk neemt toe.
In deze lezing laat Hidde de Vries je zien welke impact je omgeving op je heeft. Hij onderbouwt dit met verschillende wetenschappelijke modellen en vertaalt cijfers uit de gezondheidszorg naar praktische inzichten en tips die je direct na de sessie kan toepassen. Een down-to-earth visie op het verhogen van je energie, positiviteit en daadkracht.

By: 
 • Hidde de Vries

VINYASA KRAMA YOGA

Vinyasa Krama is een dynamische yoga stijl en 1 van de oudste yoga vormen! Je bouwt je houding op door herhalingen, waardoor je vertrouwen in je lichaam creëert. Door de herhalingen en het continu bezig zijn met de adem worden de series intensief en uitdagend! Het is een yoga vorm die voor iedereen toegankelijk is.

Vinyasa Krama wordt gegeven door Healthy Fest trainer vanaf het eerste uur: Thirza van de Hoef.

By: 
 • Thirza van de Hoef

POWER 90’s PARTY

Een vrolijke, explosieve en energieke dansles! Samen met een DJ zorgt Larz ervoor dat je swingend naar huis gaat. Deze dansles is voor alle niveaus en mag je absoluut niet missen voordat je je dansschoenen aantrekt, voor een de Healthy Fest avond. Steel jij straks de show?

By: 
 • Larz Energy

JUMPING FITNESS

Dit is een Work-out met 100 trampolines voor het hele lichaam met effectieve oefeningen waarbij kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht en individuele aanpassing van de intensiteit erbij horen. Een leuke work-out met een geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op motiverende muziek, dat is Jumping Fitness!

By: 
 • Jumping Fitness Benelux

CALISTHENICS WORK-OUT

Maak op Healthy Fest kennis met de basis van Calisthenics door het uitvoeren van diverse oefeningen tijdens een full body workout. Calisthenics is een workout waarbij je enkel je eigen lichaamsgewicht gebruikt om een gezond en fit lichaam te krijgen. Tijdens de workout worden verschillende oefeningen uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals pull-ups, push-ups, dips, squats en nog veel meer.

Onder andere Jason Bonam en zijn team zullen laten zien wat je allemaal met je eigen lichaam kunt doen. Daarnaast krijg je ook de kans om de basis van de Human Flag & Muscle Up te leren! Deze work-out is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

By: 
 • Calisthenics

KANGOO POWER

Trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze explosieve work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Power™ is het zeer motiverende interval programma waarbij het hele lichaam wordt uitgedaagd. Niet alleen ontwikkel je sterke spieren en verbeter je het uithoudingsvermogen, ook werk je aan je core stability en houding. De workout is voor ieder fitness level en je daagt jezelf uit door de Power die jij zelf geeft!

By: 
 • Kangoo Fitness

HEALTHY FEST MARKET

Op de Healthy Fest Market vind je alles op het gebied van sport, mind & food!
Shop op de Healthy Fest Market nieuwe outfits, laat je inspireren door de tofste gadgets, kom alles te weten over supplementen of shop boeken van sprekers die jou hebben geïnspireerd!

By: 
 • Healthy Fest

HEALTHY FEST PARTY

Feest tot 00.00 uur mee met onder andere DJ Larz en DJ Gilton Franklin op het Festival Terrein en trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen avond!

By: 
 • Healthy Fest

HEALTHY FOOD AREA

Maak op Healthy Fest kennis met de allerlekkerste en gezondste drankjes en gerechten en laat je inspireren voor een gezond sportief jaar!
De diverse foodtrucks zorgen ervoor dat je niets te kort komt en alles wat het lichaam nodig heeft voor, tijdens of na een dag sporten aanwezig is.
Van acai bowls tot (veggie) burger bars, van salad corners tot healthy Asian food stations!

Als vanzelfsprekend kan je ook genieten van een wijntje, frietje of een cocktail.

By: 
 • Healthy Fest

Ultimate LXR®

De populairste LXR® tracks, hard werken, toffe beats, fun en een zonnetje! Dat wil je echt niet missen. Een workout met een elixer van functionele krachttraining, calorieën verbranden, simpele bewegingen en lekkere muziek. Je maakt gebruik van de LXR® sandbag, die jouw workout nog uitdagender maakt! Na 30 minuten ben je klaar, en heb je nog voldoende tijd om aan alle andere activiteiten van Healthy Fest mee te doen.

By: 
 • House of Workouts

BODYBOXX KICKBOXING

Het team van BodyBoxx is gespecialiseerd in het maken van boksprogramma’s voor de fitness, en zij laten deze expertise dan ook niet onbenut tijdens het Healthy Fest Weekend! Niet alleen zullen zij met hun heerlijke boxing/kickboxing workout jullie je in het zweet laten werken. BodyBoxx kickboxing is een les met (kick)boks technieken met een partner.

By: 
 • BodyBoxx

HYROX Workout

HYROX is een competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks wordt acht keer herhaald. Tijdens de 45 min durende les ga je een echte HYROX doen! Alle facetten van de workout komen voorbij; row, ski, lunges, burpees, farmers carry en nog veel meer!

By: 
 • HYROX

BODYBOXX HEAVY BAG

Het team van BodyBoxx is gespecialiseerd in het maken van boksprogramma’s voor de fitness, en zij laten deze expertise dan ook niet onbenut tijdens het Healthy Fest!
Heavy Bag is een (kick)boks les op een echte bokszak.

By: 
 • BodyBoxx

KANGOO DANCE

Trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze vrolijke dance work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Dance™ is het aerobics programma waarbij je door een combinatie van leuke en stoere dance moves, conditie opbouwt. Met de tofste beats die door de speakers klinken en een super freestyle choreo, is dit gegarandeerd de fun workout waar je ook nog eens heel fit van wordt.

By: 
 • Kangoo Fitness

ENERGY WAKE UP

Wakker worden met Larz is dé Healthy Fest traditie! Een stevige, energieke, explosieve work-out om je dag goed te starten! Begin je dag met de energie van Larz en je weet zeker dat je er nog een volle Healthy Fest dag tegen aan kunt.

Energy Wake Up wordt gegeven door Healthy Fest trainer vanaf het eerste uur: Lars Schuijling

By: 
 • Larz Energy

POUND ROCKOUT WORKOUT

In plaats van naar muziek te luisteren, word jij de muziek in deze energieke training voor het hele lichaam die cardio en krachttraining combineert met yoga en pilates-geïnspireerde bewegingen. Door gebruik te maken van Ripstix®, lichtgewicht drumstokken die speciaal zijn ontworpen om te trainen, transformeert POUND® drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen. Een les die aanstekelijk, energiek en heel veel FUN is!
POUND® is geschikt voor alle niveaus en zorgt voor de ideale sfeer om jezelf helemaal te laten gaan, nieuwe energie op te doen en sterker te worden terwijl je mee rockt op de lekkerste muziek.

De training is makkelijk te modificeren en de opzwepende muziek en energieke sfeer zorgen er voor dat iedereen tijdens deze training zijn innerlijke rockster naar buiten kan laten komen!

By: 
 • Poundfit

SENSUAL GODNESS WORKOUT

De Sensual Goddess Workout is een workout gemaakt door een vrouw voor vrouwen. Het is niet alleen een trainingsroutine. Het is een hulpmiddel voor zelfliefde.
Het zal je helpen om van binnen naar buiten te transformeren! Effecten zijn: Zelfvertrouwen, Vrijheid, Energie en Kracht én een Gezond, Vrouwelijk, Sterk en Flexibel lichaam! Sensualiteit is jouw kracht!
Het is geen choreografie dus het is heel makkelijk te volgen voor iedereen. Elke beweging wordt als oefening meerdere keren herhaald. Dat zal je helpen om er comfortabeler mee te worden, je lichaam zal sterker worden. Na een paar herhalingen voel je de energie door je lichaam stromen. Ook moedig ik je graag aan om je stijl te ontdekken! Zet je persoonlijkheid erin.

Alles wat je nodig hebt is je eigen lichaam, hakken (of blote voeten) en kniebeschermers (als je gevoelige knieën hebt).

Deze workout wordt gegeven door: Kasia Rain

By: 
 • Kasia Rain

POUND UNPLUGGED

POUND Unplugged is een unieke ervaring waarbij je, door gebruik van Ripstix, ondergedompeld wordt in een ervaring die geluid, lichaam en geest verbindt op een manier zoals je nog nooit ervaren hebt. Deze totale workout neemt je mee op een reis naar binnen om vanuit beweging en ontspanning je zowel mentaal, fysiek als emotioneel te versterken.

“POUND unplugged” wordt gegeven onder leiding van onze mastertrainer Léna Moretti.

By: 
 • Poundfit

LEZING: HORMONEN & HET VROUWENLICHAAM

Charlotte gaat je tijdens haar lezing op Healthy Fest meer leren over hormonen en waarom sommige vrouwen hier meer last van hebben dan andere. Welke impact leefstijl veranderingen hebben op je hormoonhuishouding en hoe jij deze vervolgens gemakkelijk kan toepassen in jouw dagelijks leven. Jij gaat naar huis met een aantal concrete tips waar je meteen mee aan de slag zou kunnen!

Charlotte Adema is een PCOS diëtist en mede-eigenaar van het enige wetenschappelijke platform in Nederland dat zich richt op PCOS (de meest voorkomende hormonale aandoening onder vrouwen). Samen met Margot de Roon streven ze naar verbetering van de zorg rondom het vrouwenlichaam, wat bijdraagt aan hun visie om alle vrouwen te helpen gezonder en gelukkiger te worden.

By: 
 • Lifestyle and hormones

BODYBOXX BOOTY & BOXING

Het team van BodyBoxx is gespecialiseerd in het maken van boksprogramma’s voor de fitness, en zij laten deze expertise dan ook niet onbenut tijdens het Healthy Fest Weekend! Booty and Boxing in deze les doe je aerobic boks oefeningen samen met oefeningen voor de benen en billen.

By: 
 • BodyBoxx

LACHWORKSHOP

Lach met ons mee tijdens deze te gekke lach workshop van de Lachspiegel.
Je zult merken dat lachen aanstekelijk werkt dus met een paar minuten zit je er helemaal in.
We starten de workshop met een lachende warming-up, zodat iedereen in de stemming komt.
Stap volledig je comfort zone uit, en leer lachen op commando! Je gaat lol maken, plezier hebben en heel veel lachen.

By: 
 • De Lachspiegel

Bubbles ‘n’ BRN®

BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks, met afsluitend een glas bubbels (0% ook mogelijk). Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.

By: 
 • House of Workouts

MORNING MEDITATION

De ochtend écht goed en lekker beginnen? Bij deze bijzondere meditatie van Thirza van de Hoef keer je naar binnen, zodat je beter kunt intunen op jezelf en voelt wat je nodig hebt. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Na de meditatie ben je echt klaar voor de dag!

By: 
 • Thirza van de Hoef

YIN YOGA

Start je dag met een ontspannende Yin Yoga Sessie gegeven door Thirza van de Hoef. Deze langzame vorm van Yoga richt zich op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten daarnaast werkt het herstellend! Ze maken het bekkengebied los en rekken de dieperliggende spieren op. Het is een les waarin je langere tijd in rustige houdingen blijft zitten. Yin yoga brengt een hele mooie balans bij sporters om ervoor te zorgen dat de energie door kan stromen en je lichaam even de extra aandacht krijgt die je nodig hebt na het vele sporten!

By: 
 • Thirza van de Hoef

STICK WORKOUT

STICK WORKOUT is een workout met een 1.80 meter buis, die elementen van Pilates, Yoga, Cardio, Athletic Training en Martial Arts combineert, om het hele lichaam te trainen! Het maakt een correcte uitlijning van de houding mogelijk, om complexere mobiliteits- en stabiliteitsoefeningen uit te voeren en om meer uitdagende krachttraining met eigen lichaamsgewicht uit te voeren.

By: 
 • PAPA FAYE

RPM

RPM™ is een interval training die gebaseerd is op wielrennen en bestaat uit een flik aantal beklimmingen en sprints. Laat je meenemen in een intensieve rit door de bergen door de upbeat muziek. Jij hebt de leiding over de intensiteit, waardoor je na een tijdje de trainingsintensiteit ook kunt verhogen. Na een RPM-les heb je een voldaan gevoel, ben je een stap dichter bij een betere conditie en heb je een flink aantal calorieën verbrand!

Let’s ride: een op wielrennen gebaseerde workout!

By: 
 • Les Mills

LES MILLS TONE

Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core strength. Een echte all-in-one les dus! Je hebt altijd opties, zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Complete workout met kracht, cardio- en coretraining!

By: 
 • Les Mills

ONTSPANNINGSMASSAGE*

Bij de ontspanningsmassage maken wij gebruik van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage maken wij gebruik van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

* Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

By: 
 • Wellbeing Praktijk LOS

BINDWEEFSELMASSAGE*

Een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté.
Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en ‘gelift’ oogt.
Wanneer je daarna de behandelingen voortzet, stimuleert de bindweefsel massage de aanmaak van collageen en elastine, wat de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De huid kan na de behandeling wat gevoelig zijn maar dat verdwijnt snel.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

By: 
 • Wellbeing Praktijk LOS

#BRANDNEW BRN®

BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks, met afsluitend een glas bubbels (0% ook mogelijk). Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.

Houd jij ervan om je core ultiem te trainen, je benen en billen te shapen en jezelf sterker te maken door krachttraining? En dat ook nog eens met een hele hoge dosis fun? Doe dan mee aan The House of Workouts les!

By: 
 • House of Workouts

NIDRA YOGA

Yoga Nidra betekent Slaap van de Yogi. Tijdens deze ontspannende sessie van Thirza van de Hoef kom je in een toestand tussen waken en slapen terecht waardoor je hele systeem tot rust komt en je volledig naar binnen kunt keren. 20 minuten Yoga Nidra staat gelijk aan 3 uur slaap. Het kalmeert de zintuigen en het zenuwstelsel, en ontspant fysieke, mentale en emotionele stress. Na deze yoga Nidra voel je je als herboren!

By: 
 • Thirza van de Hoef

HYROX ROW Challenge

Tijdens de HYROX challenge maak jij kans op een ticket voor HYROX Amsterdam in oktober 2023 voor jou en een vriend(in)! Roei jij de meeste calorieën weg binnen een bepaalde tijd? Ga de uitdaging aan! Let’s GO!

By: 
 • HYROX

ELLIPTIGO

De Elliptigo combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer zodat u op een leuke en effectieve manier buiten kunt trainen. Omdat het een low-impact training is, maakt de Elliptigo het mogelijk om aan uw cardiofitness te werken zonder uw gewrichten te belasten! Dat maakt het geschikt voor iedereen – jong of oud, gezondheidsbewust tot topsporter. Het is intensief, tijdsefficiënt (30% hoger calorieverbruik dan bij gewoon fietsen) en bovenal FUN! Kortom: probeer hem uit en ervaar een ware revolutie voor je conditie!

By: 
 • Elliptigo Benelux

LEZING: HAUS OF HAMSTER

Over de impact van je hersenen op het sturen en bewaken van je energiebalans.

De ‘hamster’ in je brein staat voor het kleine, maar belangrijke en oeroude deel van onze hersenen; de hypothalamus. Onze hersenen sturen en bewaken de energiebalans in ons lichaam. Door grip te krijgen op het samenspel van jouw hersenen, lukt het je om duurzaam op gewicht te komen en te blijven.
De Haus of Hamster methode is ontwikkeld door twee artsen van het OLVG. Met jarenlange ervaring in de geneeskunde, de hersenwetenschap en coaching helpen zij de wereld een stuk gezonder te maken, door bewustwording en gedragsverandering.

By: 
 • Haus of Hamster

#BRANDNEW XCORE®

Eén van de populairste groepslessen van Nederland. XCORE® is daarom ook niet weg te denken op het Healthy Fest Weekend. Jij hebt hier de unieke kans om als allereerste van heel Europa kennis te maken met de nieuwste release! XCORE® is een workout van 45 minuten, waarmee je 700 calorieën per workout verbrandt. We zien je daar!

By: 
 • House of Workouts

IJSBAD WORKSHOP*

Stap in de cirkel van invloed en ervaar de flow en kracht die al lang in ons zitten! In deze workshop staat het aanwakkeren van onze oer-vermogens centraal. Daarvoor gebruiken we simpele en tegelijk super effectieve tools: de adem, ons lichaam, onze mindset. De directe winst van deze oefeningen: je kunt je staat bewust sturen naar meer rust, flow en focus. Met uiteraard als heerlijke kers op de taart – of beter gezegd: the ‘icing’ on the cake – kan jij de kracht van deze tools ervaren in het ijsbad!

Zo zoeken we de weerstand bewust op in een gecontroleerde, veilige setting en daarmee óók de grenzen van onze comfortzone, om dan aan den lijve te ervaren dat we meer kunnen én zijn dan we denken. En het gave is, daarmee boosten we o.a. zelfeffectiviteit, immuunsysteem, herstel na sport en bovenal: hoe lekker we ons voelen!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Ice Guys Tribe

SPORTMASSAGE*

De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

By: 
 • Wellbeing Praktijk LOS

HYROX BURPEE Challenge

Tijdens de HYROX challenge maak jij kans op een ticket voor HYROX Amsterdam in oktober 2023 voor jou en een vriend(in)! Doe jij de meeste binnen een bepaalde tijd? Ga de uitdaging aan! Let’s GO!

By: 
 • HYROX

SUP YOGA*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Een uitdagende en heerlijke yoga/pilates les waarbij je de yogamat verruilt voor een surfboard. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

*Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Sup Sup Club

ROCKIN’ XCORE®

Ready to get ‘rock hard abs’? Doe mee aan de ROCKIN’ XCORE® ter viering van het vijfjarig Healty Fest jubileum! Met deze workout begint het feest direct. Een 45 minuten durende workout waarmee jouw core optimaal wordt getraind en verbrand tot 700 calorieën! Deze variant wordt exclusief bij Healthy Fest gelanceerd. Wij hebben er onwijs veel zin in, jullie ook?

By: 
 • House of Workouts

HYROX SKI Challenge

Tijdens de HYROX challenge maak jij kans op een ticket voor HYROX Amsterdam in oktober 2023 voor jou en een vriend(in)! Knal met zo veel mogelijk kracht met je arm-, schouder- en kernspieren en verzeker je van 2 tickets!

By: 
 • HYROX

SUP CLINIC*

Tijdens het suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard, met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

*Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Sup Sup Club

BODYCOMBAT™

Fight yourself fit! BODYCOMBAT™ brengt jou snel in shape door een combinatie van bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je maakt de bewegingen allemaal op jouw niveau. Je hebt altijd opties, waardoor je zonder vechtsportervaring ook altijd kan deelnemen. Door de high energy bewegingen en powerfull muziek word je flink uitgedaagd. Je zal je sterk en krachtig voelen én verbrandt ook nog eens flink wat calorieën.

High Energy workout met bewegingen uit oosterse vechtsporten!

By: 
 • Les Mills

LES MILLS GRIT

LES MILLS GRIT is een serie van 30 minuten durende intervaltraining (HIIT) met hoge intensiteit die snel resultaten oplevert. Omdat je traint in kleine groepen, krijg je veel persoonlijke aandacht en zal dit echt als een team-effort voelen. Je gaat op zoek naar jouw grens om zo alles uit 30 minuten te kunnen halen, wat de HIIT zo’n efficiënte workout maakt. Je werkblokken zijn kort en explosief en elke ronde opnieuw kijk je tot hoeveel herhalingen je komt.

Kracht en cardio in deze High Intensity Interval training!

By: 
 • Les Mills

AFRO HOUSE

Kom swingen op de heerlijkste beats onder begeleiding van Gilton Franklin & zijn vaste DJ! Laat je heupen spreken. Deze workout vergeet je nooit meer!

By: 
 • Gilton Franklin

THE BREAKFAST CLUB*

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag- en zondagochtend pakt Healthy Fest uit met een heerlijk gezond ontbijt.

Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten wordt onder leiding van een deskundige host antwoord gegeven op de vragen “wat is gezonde voeding”. Er schuiven beide dagen nieuwe, inspirerende deskundige aan in het panel van The Breakfast Club.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Healthy Fest

HEALTHY POWER LUNCH*

Boek van tevoren een gezonde lunch bij Healthy Fest, en laat je verrassen door een voedzaam, lekker & bijzonder samengesteld gerecht door onze beste chef-koks. Tijdens deze lunch laat je je inspireren door een Healthy Panel die je voorziet van Power Talks, ze gaan in gesprek met jou en maken je bewust van je gedrag en gewoontes om zo lichamelijk optimaal gezond te zijn, als je mind-fit bent, zit je lekker in je vel, is je lichaam sterker en kun je problemen beter de baas.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Healthy Fest

HEALTHY ROAST*

Dineer met ons mee en laat je inspireren door onze sport specialisten. Wanneer sport je te veel? Hoeveel sporten is gezond? Is spierpijn schadelijk? Wat is beter koud of warm douchen na het sporten en alles over sport en voeding. Onze panelleden gaan met het publiek in gesprek. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. We zorgen voor een onvergetelijk voedzaam en lekker diner, voordat het avondprogramma start!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Healthy Fest

ZUMBA

Deze Dance Fitness work-out heeft de wereld veroverd met alle internationale ritmes zoals Salsa, Reggaeton, Afro en nog veel meer! Voel de zomer door je aderen stromen en dans mee met de mannen van 24FITDANCECREW.

By: 
 • 24FITDANCECREW

LES MILLS DANCE

LES MILLS DANCE bestaat uit bewegingen uit zowel BODYJAM als SH’BAM. Van Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap bewegingen uit de BODYJAM, tot de simpele, maar geweldig leuke dance moves uit de SH’BAM. Dat ervaar je allemaal tijdens een LES MILLS DANCE les. Ga uit je dak en ervaar hoe jouw workout als een feest kan voelen!

Een heerlijke dansworkout!

By: 
 • Les Mills

JUMPING MEETS SHADOWBOXING

Op een trampoline staan en keihard trainen!? Tijdens deze core- en lower body workout met een speciale Shadowboxer trainingsbelt om je middel, combineer je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, flexibiliteit & coördinatie! De belt zorgt voor extra stabilisatie op de trampoline. Het doel en effect van deze energieke training is het vergroten van het uithoudingsvermogen en het versterken van het hele lichaam!

By: 
 • Jumping Fitness Benelux

LATIN DANCE

Latin dance

By: 
 • Gilton Franklin

LES MILLS CORE™

In een LES MILLS CORE™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Een sterke core is de basis voor elke houding en beweging. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Je zal tijdens de les direct het verschil voelen! Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtsschijven. Hierdoor is LES MILLS CORE echt een next level core-training!

In 30 minuten een uitdagende CORE-training .

By: 
 • Les Mills

KANGOO KICK & PUNCH

Trek de Kangoo rebound schoenen & Bokshandschoenen aan en doe mee aan deze vrolijke dance work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Kick & Punch™ is het Kangoo Jumps® programma gebaseerd op verschillende technieken uit de martial arts. Een intensieve, high energy, non-contact workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. Doe je bokshandschoenen aan en Kick & Punch! En de glow? Die krijg je er bij… Vergeet even alles en laat de endorfine maar vrijkomen. Sweat, parkle & Have fun getting fit!

By: 
 • Kangoo Fitness

STOELMASSAGE*

Tijdens Healthy fest kunnen de nek /schouders en rug vakkundig losgemaakt worden door het stoelmassage team van Wellbeing Praktijk Los. Pure ontspanning en heerlijk voor het lijf!

Dus kom langs tijdens of na de activiteiten lekker te genieten van een stoelmassage.
tot dan.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Wellbeing Praktijk LOS

WAKE UP AFRO DANCING

Start je dag vrolijk met de moves van Gilton & Kenneth.
Op de lekkerste afrikaanse beats !

By: 
 • Gilton Franklin

SUN RISE SUP EXPEDITION*

Zet je wekker en ga met ons mee op Sunrise Expedition! Voor dag en dauw sup je door het Nuldermauw en zie je de zon opkomen terwijl de omgeving nog moet ontwaken. Doe mee aan deze unieke ervaring op het water!

*Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Sup Sup Club

MINDFUL RUN

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig hardlopen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

By: 
 • Mindful Run Nederland

MINDFUL WALK

Begin je dag helemaal ontspannen, zonder prikkels, door deel te nemen aan de Mindful Walk.
Wil jij ook weten hoe de Mindful Run® Methode je kan helpen om stress te verminderen en meer energie te krijgen? Op een ontspannen manier genieten van wandelen zonder prestatiedruk? Tijdens deze deze workout komen onder andere het krachtige effect van een goede ademhaling en mindfulnesstechnieken aan bod, met als resultaat balans in body, mind & soul!

By: 
 • Mindful Run Nederland

VRIJ SUPPEN*

Pak lekker zelf een sup board van de SUP SUP CLUB en ga het water op! Je kunt prachtig een stuk het Nuldermauw op en genieten van de shoonheid van de omgeving op het water.

*Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Sup Sup Club

SUN DOWNER SUP CLINIC*

Eindig je dag heerlijk op het water en kom tot rust tijdens deze ontspannende Sun Downer op een SUP Board van de Sup Sup Club. Ervaar de rust op het water en sluit de dag op bijzondere wijze af!

*Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Sup Sup Club

BUNGEE WORK OUT*

Nog nooit een bungee work out gedaan? Dan moet je deze work out beleven! Een weerstandtraining aan bungee elastieken. De bungee laat je super easy burpees, push-ups en jumps doen, maar tegelijkertijd train je andere spieren dan normaal. Je gaat van 0 naar 100 in 1 seconde wat cardio betreft. Je voelt je Superman als je jezelf de lucht in katapulteert! Mega fun en effectieve high-intensity full body workout. Ready for take-off?

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Bungee Superfly

AERIAL RELAX*

Heeft je lijf wat rust nodig tijdens je drukke sportweekend? Met het doek vlak boven de grond, werk je aan het herstel van het lichaam. Door stretchen en massage van het doek, creëer je meer ruimte en ontspanning, om vervolgens als herboren met nieuwe energie de rest van het weekend in te gaan. Ook een perfecte manier om je dag af te sluiten!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • AERIAL YOGA NEDERLAND

AERIAL FITNESS*

Geen yoga fan, maar wil je wel uitgedaagd worden door het doek? Bij Aerial Fitness speel je met de zwaartekracht om spierversterkende oefeningen te doen. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en doet een full body workout a la TRX, alleen voel je je dan een Cirque de Soleil artiest! Altijd al van gedroomd? Boek dan nu deze les.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • AERIAL YOGA NEDERLAND

AERIAL YOGA*

Vertrouwde yogahoudingen krijgen een nieuw jasje met behulp van het aerialdoek. Het doek is tijdens deze workshop jouw partner; hij ondersteunt je, maar daagt je ook uit! Naast dat je dieper in houdingen komt, worden gevorderde yoga houdingen als handstand en schorpioen ineens heel makkelijk. Het zweef effect van deze yoga vorm, geeft je vleugels! Bijkomend voordeel; de massage van het doek krijg je er gratis bij. Met een hoge funfactor!*

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • AERIAL YOGA NEDERLAND

HOELAHOEP FUN & FLOW

Train je buik, benen & billen, verslank je taille, versterk je core en werk aan je conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie, spijsvertering en doorbloeding verbetert! Werk aan je hoelahoep skills en leer trucjes om het langer vol te houden!

By: 
 • Robin Hoop

THE ULTIMATE BOOTY WORKOUT

Carlos is een allround trainer en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van booty work-outs! Na het schrijven van ‘Het Billenboek’ en uitbrengen van ‘The Ultimate Booty Trainer (Bootybands)’ is Carlos gebombardeerd tot booty guru. Maak kennis met nieuwe oefeningen en Carlos zijn bootybands, tijdens deze circuittraining. Natuurlijk onder begeleiding van een live DJ!

By: 
 • Carlos Lens

BUNGEE DANCE*

Nog nooit een bungee work out gedaan? Tijd om daar verandering in te brengen en mee te doen! Omdat je verbonden bent met de bungee elastieken zijn de mogelijkheden om 3D moves uit te voeren eindeloos! Hierdoor worden jumps & turns zo makkelijk, dat je letterlijk op de muziek door alle danspassen heen vliegt.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

By: 
 • Bungee Superfly

Bad Ass® Aerobics

The 80’s and 90’s are back & HOT. Verbrand calorieën, TONE YOUR BODY & Have Fun met deze Low impact ‘aerobic’ style workouts. Be fierce, Be Fabulous, Be YOU.

By: 
 • Bad Ass Babes Club

Bad Ass® Yoga

Bad Ass® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, een work-out waarbij je je complete Body, Mind & Spirit weer zen zijn. Warm-up met de zonnegroet, SET INTENTIONS en KICKASS! Dit jaar met een vernieuwde playlist, nog stoerder en COOLER. Wie daag jij uit?

By: 
 • Bad Ass Babes Club

HOELAHOEP CORE & CARDIO

Hoelahoepen is werkelijk goed voor alles! Train je buik, benen & billen, verslank je taille, versterk je core en werk aan je conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie, spijsvertering en doorbloeding verbetert. En minstens net zo belangrijk; van deze work-out word je extreem vrolijk!

Doe mee met Robin Hoop en swing jezelf in shape!

By: 
 • Robin Hoop

LES MILLS SPRINT™

LES MILLS SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit de 30 minuten durende les te halen. Je traint onder begeleiding van opzwepende muziek en een SPRINT-coach die jou het beste uit jezelf laat halen. Omdat je varieert met de druk en afwisselt met staan en zitten is deze les voorbij voordat je het door hebt! De les is intensief maar erg toegankelijk door de minimale belasting op gewrichten.

Sneller fit met deze High Intensity Interval Training op een fiets!

By: 
 • Less Mills

BODYPUMP™

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Tijdens de les daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, verschillende tempo’s en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Door het ‘REP EFFECT’ ligt de focus op licht tot gemiddeld gewicht én veel herhalingen. Samen met motiverende muziek en verschillende tempo’s word je flink uitgedaagd. Na de les voel je je krachtig en fit en als je vaker deelneemt is je resultaat snel merkbaar!

The one and only barbell workout waarbij je je hele lichaam in 1 uur traint!

By: 
 • Less Mills

Bad Ass® YOGA RISE & SHINE

Begin je dag goed met Bad Ass yoga RISE & SHINE. Een ‘uplifting’ total body & mind Yoga flow.

By: 
 • Bad Ass Babes Club