AERIAL THERAPY*

Met steun of massage van het aerial doek, kunnen blokkades worden losgemaakt en hersenverbindingen herstellen. De geborgenheid van een cocon brengt door zachte druk diepe ontspanning en vertrouwen. In Aerial Therapie zorgt het doek dat je je gedragen voelt en makkelijker kan ontspannen. Het doek werkt als een spiegel die vanuit het lichaam informatie aan het licht brengt, je helpt in hartcoherentie te komen en je nieuwe inzichten kan geven. Leren via het tastzintuig, zoals baby's!

* Deze 1 op 1 therapie kost 37,50 euro voor 25 minuten extra , en kan geboekt worden in het registratiesysteem.

AERIAL RELAX*

Heeft je lijf wat rust nodig tijdens je drukke sportweekend? Met het doek vlak boven de grond, werk je aan het herstel van het lichaam. Door stretchen en massage van het doek, creëer je meer ruimte en ontspanning, om vervolgens als herboren met nieuwe energie de rest van het weekend in te gaan. Ook een perfecte manier om je dag af te sluiten!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

AERIAL YOGA*

Vertrouwde yogahoudingen krijgen een nieuw jasje met behulp van het aerialdoek. Het doek is tijdens deze workshop jouw partner; hij ondersteunt je, maar daagt je ook uit! Naast dat je dieper in houdingen komt, worden gevorderde yoga houdingen als handstand en schorpioen ineens heel makkelijk. Het zweef effect van deze yoga vorm, geeft je vleugels! Bijkomend voordeel; de massage van het doek krijg je er gratis bij. Met een hoge funfactor!*

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

AERIAL FITNESS*

Geen yoga fan, maar wil je wel uitgedaagd worden door het doek? Bij Aerial Fitness speel je met de zwaartekracht om spierversterkende oefeningen te doen. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en doet een full body workout a la TRX, alleen voel je je dan een Cirque de Soleil artiest! Altijd al van gedroomd? Boek dan nu deze les.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: