DJ SANDER HOOGENDOORN

Naast (radio) DJ bij Radio Veronica is DJ Sander Hoogendoorn sportverslaafd, fervent hardloper, springt hij graag in koude wateren en is hij volledig gestopt met alcohol drinken!
Een beter passende Healthy Fest DJ hadden wij bijna niet kunnen vinden! Kom na een volle dag sporten dus lekker dansen bij Sander en geniet van een hapje en een drankje bij de Healthy Fest barren & foodtrucks.

Ps. wist je dat Sander ook iedere week een fijne hardloop playlist voor je klaarzet? Check snel Sanders Running Fuel op Spotify!

HEALTHY FEST MARKET

Op de Healthy Fest Market vind je alles op het gebied van sport, mind & food!
Shop op de Healthy Fest Market nieuwe outfits, laat je inspireren door de tofste gadgets, kom alles te weten over supplementen of shop boeken van sprekers die jou hebben geïnspireerd!

HEALTHY FEST PARTY

Feest tot 00.00 uur mee met onder andere DJ Larz en DJ Gilton Franklin op het Festival Terrein en trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen avond!

HEALTHY FOOD AREA

Maak op Healthy Fest kennis met de allerlekkerste en gezondste drankjes en gerechten en laat je inspireren voor een gezond sportief jaar!
De diverse foodtrucks zorgen ervoor dat je niets te kort komt en alles wat het lichaam nodig heeft voor, tijdens of na een dag sporten aanwezig is.
Van acai bowls tot (veggie) burger bars, van salad corners tot healthy Asian food stations!

Als vanzelfsprekend kan je ook genieten van een wijntje, frietje of een cocktail.

THE BREAKFAST CLUB*

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag- en zondagochtend pakt Healthy Fest uit met een heerlijk gezond ontbijt.

Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten wordt onder leiding van een deskundige host antwoord gegeven op de vragen “wat is gezonde voeding”. Er schuiven beide dagen nieuwe, inspirerende deskundige aan in het panel van The Breakfast Club.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

HEALTHY POWER LUNCH*

Boek van tevoren een gezonde lunch bij Healthy Fest, en laat je verrassen door een voedzaam, lekker & bijzonder samengesteld gerecht door onze beste chef-koks. Tijdens deze lunch laat je je inspireren door een Healthy Panel die je voorziet van Power Talks, ze gaan in gesprek met jou en maken je bewust van je gedrag en gewoontes om zo lichamelijk optimaal gezond te zijn, als je mind-fit bent, zit je lekker in je vel, is je lichaam sterker en kun je problemen beter de baas.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

HEALTHY ROAST*

Dineer met ons mee en laat je inspireren door onze sport specialisten. Wanneer sport je te veel? Hoeveel sporten is gezond? Is spierpijn schadelijk? Wat is beter koud of warm douchen na het sporten en alles over sport en voeding. Onze panelleden gaan met het publiek in gesprek. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. We zorgen voor een onvergetelijk voedzaam en lekker diner, voordat het avondprogramma start!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: