HOW TO PARTY?!

Waar is dat feestje? Bij HOW @ Healthy Fest Weekend! Jouw favoriete instructors & de lekkerste beats maken een mega toffe workout! Wat wil je nog meer?! Alles wat je nodig hebt voor deze workout is jezelf en een goede dosis energie.

BRN SPECIAL

BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks. Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.

XCORE® SPECIAL 1

Ready to get ‘rock hard abs’? Doe mee aan de XCORE® special ter viering van het vijfjarig Healty Fest jubileum! Met deze workout begint het feest direct. Een 45 minuten durende workout waarmee jouw core optimaal wordt getraind en verbrand tot 700 calorieën! Deze variant is exclusief voor Healthy Fest. Wij hebben er onwijs veel zin in, jullie ook?

XCORE® SPECIAL 2

Eén van de populairste groepslessen van Nederland. XCORE® is daarom ook niet weg te denken op het Healthy Fest Weekend. Jij hebt hier de unieke kans om als enige van heel Europa kennis te maken met deze speicale release! XCORE® is een workout van 45 minuten, waarmee je 700 calorieën per workout verbrandt. We zien je daar!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: