KANGOO DANCE

Trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze vrolijke dance work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Dance™ is het aerobics programma waarbij je door een combinatie van leuke en stoere dance moves, conditie opbouwt. Met de tofste beats die door de speakers klinken en een super freestyle choreo, is dit gegarandeerd de fun workout waar je ook nog eens heel fit van wordt.

KANGOO POWER

Trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze explosieve work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Power™ is het zeer motiverende interval programma waarbij het hele lichaam wordt uitgedaagd. Niet alleen ontwikkel je sterke spieren en verbeter je het uithoudingsvermogen, ook werk je aan je core stability en houding. De workout is voor ieder fitness level en je daagt jezelf uit door de Power die jij zelf geeft!

KANGOO KICK & PUNCH

Trek de Kangoo rebound schoenen & Bokshandschoenen aan en doe mee aan deze vrolijke dance work out van Kangoo Jumps®! Kangoo Kick & Punch™ is het Kangoo Jumps® programma gebaseerd op verschillende technieken uit de martial arts. Een intensieve, high energy, non-contact workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. Doe je bokshandschoenen aan en Kick & Punch! En de glow? Die krijg je er bij… Vergeet even alles en laat de endorfine maar vrijkomen. Sweat, parkle & Have fun getting fit!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: