LES MILLS SPRINT™

LES MILLS SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit de 30 minuten durende les te halen. Je traint onder begeleiding van opzwepende muziek en een SPRINT-coach die jou het beste uit jezelf laat halen. Omdat je varieert met de druk en afwisselt met staan en zitten is deze les voorbij voordat je het door hebt! De les is intensief maar erg toegankelijk door de minimale belasting op gewrichten.

Sneller fit met deze High Intensity Interval Training op een fiets!

BODYPUMP™

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Tijdens de les daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, verschillende tempo’s en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Door het ‘REP EFFECT’ ligt de focus op licht tot gemiddeld gewicht én veel herhalingen. Samen met motiverende muziek en verschillende tempo’s word je flink uitgedaagd. Na de les voel je je krachtig en fit en als je vaker deelneemt is je resultaat snel merkbaar!

The one and only barbell workout waarbij je je hele lichaam in 1 uur traint!

FYSIOMED FYSIEKE TEST

Fysios die wekelijks met topsporters werken zullen tijdens Healthy Fest diverse fysieke testen uitvoeren. Sporten is natuurlijk heel gezond en goed, mits je op de juiste manier en met de juiste intensiteit beweegt. Hoe fit ben je? Hoe staat het met je conditie? Wat kunnen deze fysio’s je vertellen over je spierkracht? Ze zullen je testen en advies geven, voor de kortere en langere termijn. Daarnaast kunnen ze je advies geven met betrekking tot eventuele blessures die je in het verleden hebt opgelopen. Zodat je daarna vrolijk en verstandig verder kunt sporten.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

BODYBALANCE™

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline. Je doet eenvoudige en veilige (yoga)bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Door de verschillende elementen in de les is er altijd iets wat je kent, herkent of waar een uitdaging voor jou in zit. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft jou altijd opties. Je kan dus op elk niveau deze holistische workout ervaren en ‘in balans’ de les afsluiten.

Een motiverende mix van yoga, pilates en tai chi!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: