POUND ROCKOUT WORKOUT

In plaats van naar muziek te luisteren, word jij de muziek in deze energieke training voor het hele lichaam die cardio en krachttraining combineert met yoga en pilates-geïnspireerde bewegingen. Door gebruik te maken van Ripstix®, lichtgewicht drumstokken die speciaal zijn ontworpen om te trainen, transformeert POUND® drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen. Een les die aanstekelijk, energiek en heel veel FUN is!
POUND® is geschikt voor alle niveaus en zorgt voor de ideale sfeer om jezelf helemaal te laten gaan, nieuwe energie op te doen en sterker te worden terwijl je mee rockt op de lekkerste muziek.

De training is makkelijk te modificeren en de opzwepende muziek en energieke sfeer zorgen er voor dat iedereen tijdens deze training zijn innerlijke rockster naar buiten kan laten komen!

POUND UNPLUGGED

POUND Unplugged is een unieke ervaring waarbij je, door gebruik van Ripstix, ondergedompeld wordt in een ervaring die geluid, lichaam en geest verbindt op een manier zoals je nog nooit ervaren hebt. Deze totale workout neemt je mee op een reis naar binnen om vanuit beweging en ontspanning je zowel mentaal, fysiek als emotioneel te versterken.

"POUND unplugged" wordt gegeven onder leiding van onze mastertrainer Léna Moretti.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: