VINYASA KRAMA YOGA

Vinyasa Krama is een dynamische yoga stijl en 1 van de oudste yoga vormen! Je bouwt je houding op door herhalingen, waardoor je vertrouwen in je lichaam creëert. Door de herhalingen en het continu bezig zijn met de adem worden de series intensief en uitdagend! Het is een yoga vorm die voor iedereen toegankelijk is.

Vinyasa Krama wordt gegeven door Healthy Fest trainer vanaf het eerste uur: Thirza van de Hoef.

MORNING MEDITATION

De ochtend écht goed en lekker beginnen? Bij deze bijzondere meditatie van Thirza van de Hoef keer je naar binnen, zodat je beter kunt intunen op jezelf en voelt wat je nodig hebt. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Na de meditatie ben je echt klaar voor de dag!

YIN YOGA

Start je dag met een ontspannende Yin Yoga Sessie gegeven door Thirza van de Hoef. Deze langzame vorm van Yoga richt zich op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten daarnaast werkt het herstellend! Ze maken het bekkengebied los en rekken de dieperliggende spieren op. Het is een les waarin je langere tijd in rustige houdingen blijft zitten. Yin yoga brengt een hele mooie balans bij sporters om ervoor te zorgen dat de energie door kan stromen en je lichaam even de extra aandacht krijgt die je nodig hebt na het vele sporten!

NIDRA YOGA

Yoga Nidra betekent Slaap van de Yogi. Tijdens deze ontspannende sessie van Thirza van de Hoef kom je in een toestand tussen waken en slapen terecht waardoor je hele systeem tot rust komt en je volledig naar binnen kunt keren. 20 minuten Yoga Nidra staat gelijk aan 3 uur slaap. Het kalmeert de zintuigen en het zenuwstelsel, en ontspant fysieke, mentale en emotionele stress. Na deze yoga Nidra voel je je als herboren!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: