BINDWEEFSELMASSAGE*

Een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté.
Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en 'gelift' oogt.
Wanneer je daarna de behandelingen voortzet, stimuleert de bindweefsel massage de aanmaak van collageen en elastine, wat de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De huid kan na de behandeling wat gevoelig zijn maar dat verdwijnt snel.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

ONTSPANNINGSMASSAGE*

Bij de ontspanningsmassage maken wij gebruik van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage maken wij gebruik van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

* Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

SPORTMASSAGE*

De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.

*Voor dit onderdeel wordt een extra bijdrage gevraagd.

STOELMASSAGE*

Tijdens Healthy fest kunnen de nek /schouders en rug vakkundig losgemaakt worden door het stoelmassage team van Wellbeing Praktijk Los. Pure ontspanning en heerlijk voor het lijf!

Dus kom langs tijdens of na de activiteiten lekker te genieten van een stoelmassage.
tot dan.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: