COMBI BINDWEEFSEL GEZICHTSMASSAGE & VERVEN & EPILEREN WIMPERS + VERVEN WENKBRAUWEN*

In dit heerlijke verwenmoment geven we je een bindweefsel gezichtsmassage. Hierna verven wij je wimpers en verwijderen overtollige wenkbrauw haartjes en verven je wenkbrauwen in de kleurtint die bij jouw gezicht past.
De Prijs: 50 minuten € 57,-

COSMETISCHE VOETVERZORGING*

Tijdens deze behandeling knippen en vijlen we jouw teennagels. We brengen een verzorgende nagelriem-olie aan, het terugduwen van je nagelriemen, verwijderen van overtollig eelt behoort ook bij deze behandeling. Met een korte voetmassage met een verzorgende voetcreme sluiten we deze heerlijke behandeling af.
De prijs: 50 minuten € 57,-

COMBI EPILEREN & VERVEN WENKBRAUWEN + HARSEN BOVENLIP*

Tijdens deze behandeling verwijderen we de overtollige haartjes van de wenkbrauwen en worden je wenkbrauwen geverfd in de kleurtint die bij jouw gezicht past.
We verwijderen met wax de haartjes van je bovenlip.
De prijs: 25 minuten € 33,-

EPILEREN & VERVEN WIMPERS + VERVEN WENKBRAUWEN*

Tijdens deze behandeling verven wij je wimpers en verwijderen we de overtollige haartjes van de wenkbrauwen en verven je wenkbrauwen in de kleurtint die bij jouw huid past, zodat je er weer stralend tegenaan kan.
De prijs: 25 minuten € 33,-

BINDWEEFSEL GEZICHTSMASSAGE*

Een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté. Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en 'gelift' oogt.
Wanneer je daarna de behandelingen voortzet, stimuleert de bindweefsel massage de aanmaak van collageen en elastine, wat de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De huid kan na de behandeling wat gevoelig zijn maar dat verdwijnt snel.
De prijs: 25 minuten € 33,-

ONTSPANNINGSMASSAGE*

Bij de ontspanningsmassage maken wij gebruik van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage maken wij gebruik van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

De prijzen: 25 minuten € 37,50
50 minuten € 60,-

SPORTMASSAGE*

De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.
De prijzen: 25 minuten € 37,50
50 minuten € 60,-

STOELMASSAGE*

Tijdens Healthy fest kunnen de nek /schouders en rug vakkundig losgemaakt worden door het stoelmassage team van Wellbeing Praktijk Los. Pure ontspanning en heerlijk voor het lijf!
Dus kom langs tijdens of na de activiteiten lekker te genieten van een stoelmassage. Het is niet mogelijk om van te voren een stoelmassage te boeken.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: