Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer:

LEZING: VIVIAN REIJS

Moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, endomtriose, vruchtbaarheidproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar? Dit is een greep uit alle hormonale klachten waar vrouwen mee kampen. Daar is echt wat aan te doen!

Tijdens de lezing van Vivian deelt ze alle hormonale processen die een vrouwenlichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen.

ARIE BOOMSMA

Ook deze editie is Arie Boomsma weer van de partij! Op zondag 4 juni is Arie all over the place. Zo zal hij The Breakfast Club hosten, waar verschillende experts tijdens een Healthy ontbijt komen praten over het effect van gezonde voeding, geeft hij een lezing in the Healthy Academy en zal hij een work out verzorgen!
Hij zal onder andere The Breakfast Club hosten, een work out geven en een lezing geven in het Inspiration Center! Kortom; Arie kom je sowieso tegen!

LEZING: WOUTER DE JONG

STUUR JE BREIN NAAR DE SPORTSCHOOL

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong zijn lezing op Healthy Fest tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons. Door zijn prikkelende mix van theorie, oefening, interactie, reflectie, muziek en video inspireert hij niet alleen, maar activeert uit je comfortzone te stappen zonder te dwingen!

LEZING: MARK TUITERT

Train je mindset!

Mark Tuitert startte de succesvolle 'DRIVE' podcast en schreef het boek 'DRIVE: train je stoïcijnse mindset'. De winnaar van Olympisch goud zette na zijn topsportcarrière het bedrijf First Energy Gum op, werd trainer bij Fitchannel en succesvol spreker. Mark deelt tijdens zijn lezing op Healthy Fest op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset!

CABAU YOYO WORKOUT

Train op Healthy Fest mee met de workout van Yolanthe!
Yoyo staat voor het pieken en dalen van onze hartslag. In deze 60 minuten interval training combineren we Body en Mind oefeningen. Tijdens de high intensity oefeningen gaat onze hartslag omhoog. Tijdens de ontspanningsoefeningen en meditatie zal onze hartslag zakken. Oftwel, we gaan yoyo’en.

In deze workout trainen we alle spiergroepen in het lichaam waaronder de billen, benen en buik. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen, maar vergeet niet, het wordt intens. Yolanthe, Sharon en Claudia pushen je tot het uiterste. CABAU maakt sporten leuk en daarom is DJ Jennifer Cooke aanwezig om je te motiveren op de energieke house beats van MOTI.

Deze workout is voor alle vrouwen. Ongeacht je niveau of leeftijd, samen met een geweldige groep vrouwen gaan we er een feest van maken. Samen supporten we elkaar!

Benodigdheden: yogamat, handdoek, water.

KILLER BODY WORK OUT BY RADMILO SODA

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van vier boeken op het gebied van gezondheid. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam. Wil je een killerbody hebben voor de zomer? Doe mee aan de meest efficiënte training met een sneller resultaat voor billen, benen en buik.
Kom en doe op Healthy Fest mee met de leuke en intensieve workout van Radmilo Soda op zondag 4 juni!

LEZING: HIDDE DE VRIES

We krijgen het steeds drukker en we kunnen daar steeds slechter mee omgaan. De maatschappij versneld en onze werkdruk neemt toe.
In deze lezing laat Hidde de Vries je zien welke impact je omgeving op je heeft. Hij onderbouwt dit met verschillende wetenschappelijke modellen en vertaalt cijfers uit de gezondheidszorg naar praktische inzichten en tips die je direct na de sessie kan toepassen. Een down-to-earth visie op het verhogen van je energie, positiviteit en daadkracht.

ESSENTRICS

Wil je wat doen aan je chronisch stijve schouders en nek? Zoek je een manier om je conditie te verbeteren, maar raak je snel geblesseerd door hardlopen? Wil je je lekkerder voelen in je lijf, lichter en energieker?

Dan is de Essentrics workout wat voor jou! Deze dynamische stretch workout verstrekt en geeft shape aan je lichaam op een fijne en vriendelijke manier. Je voelt meteen effect. Voel je op je best op elke leeftijd met deze full body workout.

Ben je een fanatieke sporter? Essentrics verbetert je explosieve kracht, stimuleert je herstel en helpt blessures voorkomen en sneller genezen.

THE ULTIMATE REFORMER WORK OUT

De Ultimate Reformer workouts zijn specifiek ontworpen om het hele lichaam te stretchen, korte spieren te verlengen, het lijf sterker te maken vanuit het centrum, de wervelkolom uit te lijnen en je lichaamshouding te verbeteren. Je lijf voelt geweldig aan na elke workout (en 10 cm langer)!
Helga is oprichter van Pilates City Reformer Clubs. Zij is ook bedenker van The Ultimate Reformer Workout, die gebaseerd is op de originele Pilates trainingsmethode.
Als Master Instructor voor Peak Pilates® heeft Helga een internationale reputatie opgebouwd en is veelgevraagde Pilates presenter en trainer.

Helga staat bekend om haar effectieve en enthousiasmerende manier van lesgeven. Haar passie is Pilates en haar doel: Reformer Pilates toegankelijk maken voor iedereen.