Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer:

RALPH MOORMAN

Lezing: Supermarktsafari
We gaan samen op supermarktsafari! Ralph is levensmiddelentechnoloog en weet alles over de voeding die jij in je boodschappenmandje legt. Hij geeft tips voor slimme productkeuzes en vertelt de ins en outs van alle afdelingen. Stel vooral jouw vraag aan Ralph over (supermarkt)voeding zodat jij voortaan echt gezond boodschappen kunt doen.

LOS MET CARLOS

Onder begeleiding van een DJ, zorgt Carlos ieder jaar gegarandeerd voor een feestje op Healthy Fest. Van een front kick langs een jab, van een shuffle tot een squat. Van Carlos kun je een goed te volgen work-out verwachten, met een waanzinnige climax, waar je over 5 Healthy Fest edities nog over praat! Geef je op, doe mee en ga Los met Carlos!

DJ SANDER HOOGENDOORN

Naast (radio) DJ bij Radio Veronica is DJ Sander Hoogendoorn sportverslaafd, fervent hardloper, springt hij graag in koude wateren en is hij volledig gestopt met alcohol drinken!
Een beter passende Healthy Fest DJ hadden wij bijna niet kunnen vinden! Kom na een volle dag sporten dus lekker dansen bij Sander en geniet van een hapje en een drankje bij de Healthy Fest barren & foodtrucks.

Ps. wist je dat Sander ook iedere week een fijne hardloop playlist voor je klaarzet? Check snel Sanders Running Fuel op Spotify!

DJ GILTON FRANKLIN

Na zijn work outs transformeert Gilton Franklin in de DJ waarbij je zeker weet dat de voetjes van de vloer zullen gaan!
Zijn stijl varieert van Urban, Pop, Rock, Disco, tot Latin en Club-house! genoemd. Kortom; het wordt feest!

DJ LARZ

Na de intensieve work-outs van Larz is er 's avonds natuurlijk tijd om lekker te dansen onder het genot van een hapje en een drankje.

KUNE: BOXING BOOTCAMP

Boxing en fitness vullen elkaar perfect aan. In deze workout combineer je boxing combinaties met krachtoefeningen om zo het optimale resultaat te halen. Dit type workout is extreem populair in het buitenland en vindt nu langzaam zijn weg naar Nederland. Je hoeft geen professionele bokser te zijn. Ook zonder ervaring zorgt deze workout er voor dat je jij jezelf verbaasd hebt van jouw kunnen.

JUMPING FITNESS

Dit is een Work-out met 100 trampolines voor het hele lichaam met effectieve oefeningen waarbij kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht en individuele aanpassing van de intensiteit erbij horen. Een leuke work-out met een geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op motiverende muziek, dat is Jumping Fitness!

CLOSING POWER 90’s PARTY BY LARZ & GILTON FRANKLIN

Een vrolijke, explosieve en energieke dansles! Samen met een DJ Gilton Franklin zorgt Larz ervoor dat je de avond swingend in gaat. Deze dansles is voor alle niveaus en mag je absoluut niet missen voordat je je dansschoenen aantrekt, voor een de Healthy Fest avond. Steel jij straks de show?

VINYASA KRAMA YOGA

Vinyasa Krama is een dynamische yoga stijl en 1 van de oudste yoga vormen! Je bouwt je houding op door herhalingen, waardoor je vertrouwen in je lichaam creëert. Door de herhalingen en het continu bezig zijn met de adem worden de series intensief en uitdagend! Het is een yoga vorm die voor iedereen toegankelijk is.

Vinyasa Krama wordt gegeven door Healthy Fest trainer vanaf het eerste uur: Thirza van de Hoef.