RPM

RPM™ is een interval training die gebaseerd is op wielrennen en bestaat uit een flik aantal beklimmingen en sprints. Laat je meenemen in een intensieve rit door de bergen door de upbeat muziek. Jij hebt de leiding over de intensiteit, waardoor je na een tijdje de trainingsintensiteit ook kunt verhogen. Na een RPM-les heb je een voldaan gevoel, ben je een stap dichter bij een betere conditie en heb je een flink aantal calorieën verbrand!

Let’s ride: een op wielrennen gebaseerde workout!

LES MILLS TONE

Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core strength. Een echte all-in-one les dus! Je hebt altijd opties, zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Complete workout met kracht, cardio- en coretraining!

BODYCOMBAT™

Fight yourself fit! BODYCOMBAT™ brengt jou snel in shape door een combinatie van bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je maakt de bewegingen allemaal op jouw niveau. Je hebt altijd opties, waardoor je zonder vechtsportervaring ook altijd kan deelnemen. Door de high energy bewegingen en powerfull muziek word je flink uitgedaagd. Je zal je sterk en krachtig voelen én verbrandt ook nog eens flink wat calorieën.

High Energy workout met bewegingen uit oosterse vechtsporten!

LES MILLS GRIT

LES MILLS GRIT is een serie van 30 minuten durende intervaltraining (HIIT) met hoge intensiteit die snel resultaten oplevert. Omdat je traint in kleine groepen, krijg je veel persoonlijke aandacht en zal dit echt als een team-effort voelen. Je gaat op zoek naar jouw grens om zo alles uit 30 minuten te kunnen halen, wat de HIIT zo’n efficiënte workout maakt. Je werkblokken zijn kort en explosief en elke ronde opnieuw kijk je tot hoeveel herhalingen je komt.

Kracht en cardio in deze High Intensity Interval training!

LES MILLS DANCE

LES MILLS DANCE bestaat uit bewegingen uit zowel BODYJAM als SH’BAM. Van Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap bewegingen uit de BODYJAM, tot de simpele, maar geweldig leuke dance moves uit de SH’BAM. Dat ervaar je allemaal tijdens een LES MILLS DANCE les. Ga uit je dak en ervaar hoe jouw workout als een feest kan voelen!

Een heerlijke dansworkout!

LES MILLS CORE™

In een LES MILLS CORE™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Een sterke core is de basis voor elke houding en beweging. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Je zal tijdens de les direct het verschil voelen! Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtsschijven. Hierdoor is LES MILLS CORE echt een next level core-training!

In 30 minuten een uitdagende CORE-training .

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: