POWERWALK

Wil je actief bewegen, maar is hardlopen te veel voor je? Dan is deze workout perfect voor jou. PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! Doe je mee?

MINDFUL RUN

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig hardlopen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

MINDFUL WALK

Begin je dag helemaal ontspannen, zonder prikkels, door deel te nemen aan de Mindful Walk.
Wil jij ook weten hoe de Mindful Run® Methode je kan helpen om stress te verminderen en meer energie te krijgen? Op een ontspannen manier genieten van wandelen zonder prestatiedruk? Tijdens deze deze workout komen onder andere het krachtige effect van een goede ademhaling en mindfulnesstechnieken aan bod, met als resultaat balans in body, mind & soul!

Selecteer op workout type:

Selecteer op workout trainer: